Facebook    Twitter

Administrant les misèries del mercat de l’oli d’oliva

Actualitat del mercat …
PUBLICAT EL 2013.10.25
Administrant les misèries del mercat de l’oli d’oliva
El costat positiu és que les exportacions podran recuperar-se en breu

Olimerca . – Hem tancat una campanya oliera que se la podria de qualificar d’infart , pels sobresalts que hem hagut de patir i ara entrem en una nova que directament pot portar a la UVI al sector productor de l’oli d’ oliva espanyol .

En una setmana on tot just hi ha hagut operacions de compres per part dels industrials envasadors , els gerents dels trulls no dubten a afirmar que estem a punt d’entrar en un túnel a costa avall i sense frens , si ningú li posa remei i pren mesures per evitar el que s’acosta.

Si la setmana passada els envasadors estaven disposats a pagar per un oli amb destinació a refineria als 2.073 euros / ton , avui un gran grup envasador afirmava haver comprat importants partides a 2.043 euros / ton .

Amb el cosechón que s’acosta, ¿ qui és el guapo que surt a comprar , quan sap del cert que al desembre l’oli d’oliva valdrà menys ? . L’esperança dels que tenen una mica d’oli d’enllaç és que fins que surti el nou dels dipòsits haurà uns dies en què no hi haurà en prou feines disponible i es podrà recuperar el preu .

Mentrestant alguns operadors afirmen que toca administrar les misèries que tenim