Facebook    Twitter

Jornada Olimerca : Moltes gràcies a tots

PUBLICAT EL 2014.04.23

Èxit de participació en la trobada d’opinió ” Les batalles de l’oli d’oliva ”

Olimerca . – Després de la finalització de la Jornada organitzada per la revista Olimerca , celebrada avui al Museu Terra Oleum al Parc Tecnològic de Geolit ??, l’equip de Olimerca vol donar les gràcies a tots els que l’han fet possible .

Moltes gràcies a la Diputació de Jaén , la Fundació de l’Olivar , el Parc Tecnològic Geolit ??, Caixa Rural de Jaén per la seva extraordinària col · laboració en el desenvolupament d’aquesta trobada .

Moltes gràcies a les firmes col · laboradores : Pieralisi , New Holland i Flotweg Palacín .

Moltes gràcies als 22 experts i professionals , d’altíssima qualificació en les seves respectives matèries , que han ofert en aquesta jornada magistrals exposicions en aspectes relacionats amb la qualitat de l’oli d’oliva , la comercialització i els projectes empresarials que han demostrat una gran projecció de futur .

I sobretot moltes gràcies als assistents a la jornada que han permès que aconseguíssim el 100 % dels objectius de la mateixa . Sense oblidar-nos de totes aquestes persones que a través de YouTube han pogut veure i escoltar en directe aquesta jornada .

I tot això , fins i tot malgrat algun obstacle que ens han posat en el camí i hem hagut de sortejar . Així doncs , malgrat tot , des Olimerca sempre defensarem la lliure competència i les bones relacions professionals .

Aquí teniu la direcció a on està tot lo de la jornada. Llarg, però té interès.

http://www.olimerca.com/revistas/programa_jornada_olimerca.pdf

http://www.youtube.com/watch?v=pQFIaGEAS_4