Facebook    Twitter

Almàsseres Federades d’Espanya AFE, nou membre de la Interprofessional de l’ Oli d’Oliva

PUBLICAT EL 2014.06.03
Almàsseres Federades d’Espanya nou membre de la Interprofessional de l’ Oli d’Oliva
AFE aglutina el 10% de la producció d’oli d’oliva d’Espanya

OLIMERCA. – Després de tres anys de negociació des que Almàsseres Federades d’Espanya ( AFE ) va sol · licitar , per primera vegada , la seva adhesió com a membre de la Interprofessional de l’Oli d’Oliva Espanyol, al maig de 201 , la Junta Directiva d’ aquesta organització ha aprovat la adhesió d’AFE com a membre de ple dret .

Així queda reflectit en l’escrit de contestació signat pel president d’aquesta organització, Pedro Barato , que recentment ha rebut aquesta Federació . Tanmateix , encara queda pendent que aquest acord sigui traslladat a l’Assemblea General de l’Organització per a la seva ratificació .

La Junta Directiva de l’AFE s’ha mostrat satisfeta que finalment les almàsseres industrials que la constitueixen i que suposen més del 10 % de la producció nacional estiguin representades en la Interprofessional .