Facebook    Twitter

El Magrama controlarà els PVP anòmalament baixos en l’oli d’oliva envasat

Actualitat del mercat …
PUBLICAT EL 2014.07.18
Gràcies a un nou protocol podran detectar incompliments de la legalitat i donar-los trasllat a l’autoritat competent.

OLIMERCA. – El proper 22 de juliol, el Ministeri d’Agricultura i representants del sector de l’olivar i l’oli d’oliva, juntament amb el sector de la distribució agroalimentària, aprovaran la posada en marxa d’un protocol d’actuació que permetrà el seguiment dels preus de venda al públic en el mercat dels olis d’oliva envasats per detectar situacions de preus anòmalament baixos, i que poden ser simptomàtics d’un funcionament inadequat de la cadena alimentària.

Aquest protocol s’ha inclòs dins del pla de control de l’Agència d’Informació i Control Alimentaris (AICA) per a l’any 2014 i que el passat 16 de juliol, Carles Cabanas, secretari general d’Agricultura, el va presentar al Consell Assessor de AICA.

Amb aquesta iniciativa del Ministeri, que s’emmarca en la nova Llei de mesures per millorar el funcionament de la cadena alimentària, podran detectar incompliments de la legalitat i donar-los trasllat a l’autoritat competent.