Facebook    Twitter

“Aceites de Oliva de España” vol reforzar el seu lideratge internacional

Sota l’eslògan “On neix l’oli” estrenen pàgina web i busquen posicionar-se a nivell internacional de la mà de Rafa Nadal.

Interprofessional del Aceite de Oliva – 10 de febrer del 2016

La Interprofessional del Aceite de Oliva Español, a través de la marca Aceites de España, presentava el 10 de febrer a Madrid, el seu nou posicionament internacional de marca, amb la vista posada en reforçar el seu lideratge en el mercat mundial, la destinació de més del 70% de l’oli que el sector comercialitza en campanyes com la de 2013/2014, en la qual es van exportar més de 1,1 milions de tones a més de 160 països.

Unes dades que Pedro Barato, president de la Interprofessional del Aceite de Oliva Español, va qualificar com a molt positives, però que no omplen totes les aspiracions del sector, “volem situar Espanya com a referent de l’oli d’oliva mundial en la ment dels consumidors, i així aconseguir una demanda disposada a pagar la qualitat que els estem oferint. Volem que l’origen Espanya sigui un valor afegit per als consumidors de tot el món. Que el nom d’Espanya, que el coneixement i reconeixement de les seves marques, sigui la referència de la millor qualitat “.

Amb l’objectiu d’aconseguir aquest ambiciós objectiu s’ha creat el concepte “Donde nace el aceite” que consagra una nova forma de apropar-se al consumidor internacional. “Som un producte global. Com a tal ens hem de presentar al consumidor. Però sense oblidar que l’origen de tot està en la nostra terra, a Espanya. Per aquesta raó els proposem un viatge del que és local al global “, assenyalava Barat.

A partir d’aquest nou enfocament de comunicació de la marca s’han creat un espot que proposa un viatge partint de la terra en què els nostres olis tenen les seves arrels, fins a les cuines de diferents països, representats per Espanya, Estats Units i Japó. També s’ha desenvolupat un nou web (www.aceitesdeolivadeespana.com) en vuit idiomes (espanyol, anglès, alemany, francès, rus, portuguès, xinès i japonès) que respon a la necessitat de parlar de tu a tu amb els més de 3.000 milions d’usuaris d’internet que hi ha al planeta, gairebé la meitat de la humanitat, amb un enfocament eminentment didàctic.

La ministra en funcions d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, va ser l’encarregada de tancar l’acte. En la seva intervenció va lloar la iniciativa de la Interprofessional del Aceite de Oliva Español, “que obre una finestra al món a la qual es poden treure la meitat de la humanitat”, en referència a la nova web. Va destacar també el suport que el seu departament està realitzant a les campanyes exteriors de l’Organització, com la que s’està duent a terme a l’Índia i Indonèsia, o la té com a cara visible al tennista Rafael Nadal.